Autorijbewijs halen

Gemakkelijk rijbewijs halen

Derde generatie van de Kuga.

Het moet er immers voor zorgen dat Ford klanten in het overvolle C SUV-segment verovert – en dat de fabrikant zijn CO2-doelstellingen in Europa haalt. Omdat Kuga het enige EV-model is dat dit jaar beschikbaar is, is het het enige model in de line-up van de Amerikaanse OEM dat onder de 50 g / km duikt. Ford heeft het dus hard nodig om het doel van 95 g / km (het gewogen gemiddelde van alle verkochte auto’s) tegen het einde van het jaar te bereiken.

We vragen ons echt af of het zoveel meer kost voor een fabrikant om een kleine inspanning te leveren op dit gebied en bijvoorbeeld op het niveau van de nieuwe Skoda Octavia te komen. https://verkeersborden.nu heeft de nieuwste regels.

Over financiële zaken gesproken: Ford zet een zeer aantrekkelijk prijskaartje op de plug-in hybride versie (PHEV) van de Kuga. Zo’n € 32.000 exclusief btw zijn geen pinda’s, maar het is slechts € 4.000 meer dan de instapdiesel Kuga met automatische versnellingsbak. Dat prijsverschil wordt teniet gedaan in landen met een EV-subsidieregeling. De belangrijkste concurrenten – de eerder genoemde PSA-tripletten – zijn iets duurder, terwijl de VW-groep, FCA, Hyundai-Kia en Renault-Nissan (voorlopig) opvallen door hun afwezigheid in dit marktsegment.

Theorie examen oefenen

De standaarduitrusting is vrij genereus – parkeersensoren voor en achter, elektrische inklapbare spiegels, cruise control, radio met DAB + en navigatie zijn altijd inbegrepen – maar voor de geavanceerde veiligheidsgadgets moet je extra betalen. Toch behaalde de Kuga vijf sterren in de EuroNCAP-tests. Bovendien zijn opties redelijk betaalbaar. theorieexamen oefenen voor een succesvol examen.