Crypto kopen op exchange

Crypto kopen via Ideal bij Bitvavo

OWNR, een multifunctionele portemonnee voor cryptocurrency, heeft een MSB-licentie (Money Services Business) gekregen van het Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), een afdeling van het Amerikaanse ministerie van de Schatkist. Deze federale licentie geeft de houder toestemming om deel te nemen aan valutatransmissiediensten en transacties in vreemde valuta, inclusief alle virtuele en crypto-valuta’s.

Cryptocurrency-aankopen

OWNR Wallet biedt momenteel de service om 5 basismunten te kopen (BTC, BCH, LTC, ETH, DASH). Bitvavo inloggen is niet moeilijk.

Crypto kopen via ideal

Het bedrijf voldoet aan PCI DSS en heeft twee licenties: voor een cryptocurrency wallet-service en crypto-to-fiat-uitwisseling. Het is mogelijk om cryptocurrency te kopen met een bankkaart (Visa, MC), UnionPay, SEPA. Het verkopen van cryptocurrency via SEPA-overdracht wordt ook ondersteund. Cryptocurrency kopen iDeal is nog makkelijker.

De Amerikaanse federale MSB-licentie is een wettelijke maatstaf voor het aanbieden van cryptocurrency-uitwisseling in de VS. OWNR Wallet OU vraagt ​​nu de bijbehorende licenties aan bij elk van de nationale toezichthouders. Ondertussen is het mogelijk om in 97 landen, waaronder die van de EU, cryptocurrencies uit te wisselen met OWNR.

“Onze inspanningen zijn niet alleen gericht op het toevoegen van nieuwe munten en functionaliteit, maar ook op het nalevingswerk om onze aanwezigheid wereldwijd uit te breiden”, zegt Grygory Sytenko, OWNR Wallet CEO. “Ik geloof dat OWNR op dit moment een van de weinige weinige cryptocurrency-apps is die in de meeste behoeften van een gebruiker voorziet. Ons doel is om de meest intuïtieve maar allesomvattende app te bouwen die cryptocurrency voor iedereen beschikbaar zou maken als traditioneel financieel systeem . ”

OWNR Wallet is opgevat als onderdeel van een multi-asset cryptocurrency-ecosysteem. De laatste omvat ook prepaid cryptocurrency-debetkaarten, die worden beheerd vanuit de app (binnenkort beschikbaar), een blockchain-verkenner en een eigen systeem voor cryptocurrency-uitwisseling. Zodra de basisfunctionaliteit is geïmplementeerd, gaat het team