Beste levenslange gratis creditcards

Credit card en gratis diensten

In het tijdperk van digitalisering hebben de meeste mensen die in dienst zijn een creditcard, omdat dit het gedoe met contant geld bij zich moet dragen elke keer dat iemand een winkel moet bezoeken om te kopen. Door de haalbaarheid van de creditcard is het zogenaamde plastic geld erg populair geworden onder de jonge stedelijke bevolking in India.

 

Door simpelweg met de kaart te vegen, kan de houder van de kaart alles kopen, van boodschappen tot meubels, rekeningen van nutsbedrijven betalen, mobiel opladen, geld opnemen bij geldautomaten, telefonisch betalen, activiteiten voor saldooverdracht uitvoeren en de lijst gaat maar door.

 

Bijna alle creditcards hebben het lidmaatschapsbijdrage, een vergoeding die door de aanvrager moet worden betaald en moet worden betaald tijdens het voor de eerste keer beveiligen van de kaart en daarna jaarlijks op de kaart moet worden betaald tijdens het gebruik ervan. Maar de kwestie van het krijgen van een melding om de jaarlijkse vergoeding elk jaar te betalen, zal de kaarthouders ontmoedigen om voor de creditcard te gaan. Daarom verstrekken sommige banken kredietkaarten die levenslang gratis zijn en hoeft de kaarthouder geen van de jaarlijkse kosten te betalen om door te gaan met de genoemde kredietkaart. Gratiscreditcards.nl is makkelijk.

 

Laten we een kijkje nemen in de 4 beste levenslange gratis creditcards die exclusief verkrijgbaar zijn in India.

 

SBI Unnati-creditcard

De grootste kredietverstrekker van het land, de State Bank of India (SBI), heeft de SBI Unnati-creditcard uitgerold, een Zero Fee-kaart, wat betekent dat de aanvrager geen lidmaatschapsbijdrage hoeft te betalen en dat er geen jaarlijkse kosten zijn voor de eerste 4 jaar van gebruik. Deze kaart wordt uitgegeven met een pandrecht op de kaarthouders met een vaste storting bij de SBI voor een bedrag van Rs 25.000 of meer. prepaid creditcard informatie is nodig.

 

 

Kenmerken van SBI Unnati-creditcard

 

 • De kaarthouder kan 1 beloningspunt verdienen voor elke Rs 100 die hij uitgeeft.

 

 • De verzamelde creditcardbeloningspunten kunnen worden gebruikt om in te wisselen voor een breed scala aan geschenken uit de beloningscatalogus.

 

 • Verdien Rs 500 als cashback binnen 15 dagen na het behalen van jaarlijkse uitgaven van Rs 50.000 of meer als mijlpaalbeloningen.

 

 • De kaarthouder kan 1% ontheffing voor brandstoftoeslag krijgen voor elke transactie, variërend van Rs 500 tot Rs 3000 voor het gebruik van de kaart bij een van de tankstations in India.

 

 • De kaart kan worden gebruikt om betalingen uit te voeren op alle verkooppunten in India die MasterCard en Visa accepteren.

 

 • De kaart heeft een bijzonder kenmerk van contactloos voordeel en aankopen kunnen worden gedaan door de kaart eenvoudig naar een veilige lezer te zwaaien om de transactie te voltooien.

 

 • U kunt alle energierekeningen betalen, of het nu gaat om elektriciteit, mobiel, telefoon, water met behulp van de Easy Bill Pay-faciliteit die beschikbaar is op de kaart.

 

ICICI Instant Platinum-creditcard

De grootste kredietverstrekker van de particuliere sector in India – ICICI Bank heeft ICICI Instant Platinum Credit Card gelanceerd voor haar klanten die een geldige vaste storting bij zich hebben.

 

Deze kaart, een gegarandeerde, gratis kaart, wordt uitgegeven tegen geselecteerde vaste deposito’s in ICICI Bank en wordt geleverd met een jaarlijkse vergoeding van nul. Om deze kaart te beveiligen, hoeft u geen inkomensdocumenten in te dienen.

 

Kenmerken van ICICI Instant Platinum-creditcard

 

 • Verdien 2 PAYBACK-punten voor elke Rs 100-uitgave die met de kaart is gedaan en ontvang 1 PAYBACK-punt voor elke Rs 100 die u aan verzekerings- en nutscategorieën besteedt.

 

 • De kaart is internationaal geldig en de gebruiker kan wereldwijde noodhulp krijgen en de kaartvervangingsservice is ook beschikbaar.

 

 • Het rentetarief dat op deze kaart in rekening wordt gebracht is laag en bedraagt ​​2,49% per maand. Als de kaarthouder een volledige betaling doet tegen het openstaande bedrag, wordt er geen rente in rekening gebracht op de kaart. (Rente wordt alleen in rekening gebracht als de kaarthouder ervoor kiest om een ​​gedeeltelijke betaling te doen of als er geen betalingen op de kaart worden gedaan)

 

 • Verdien VISA-aanbiedingen voor dineren in restaurants, luxe hotels, spa’s, lifestyle-winkels, enzovoort.

 

 • Ontvang exclusieve dineraanbiedingen via het ICICI Bank Culinary Treats Program en beleef de beste eetervaringen met even opwindende besparingen